• 0

Eigen zaak? 5 redenen om vandaag met Pure Fragrance te beginnen

Heb je een eigen zaak en op zoek naar een echte geurbeleving voor jou en je klanten? Maak dan kennis met Pure® Fragrance, een unieke manier om je omzet vandaag nog te verhogen en klanten tevreden te houden.

Waarom is een geurbeleving zo belangrijk?

Geuren roepen bij iedereen verschillende emoties op. Bij lavendel denkt de een meteen glimlachend terug aan de heerlijke geur van versgewassen lakens of bij citrus krijg je snel meer energie of een verfrissende boost.

Pure® Fragrance heeft de ervaring en de kennis in huis om elke zaak naar een hoger niveau te brengen, door middel van gerichte geurmarketing en een onvergetelijke geurbeleving.

5 redenen om vandaag met Pure® Fragrance te beginnen:

  1. Pure® Fragrance maakt gebruik van katoenen stokjes die je niet hoeft om te draaien om zijn heerlijke geur te verspreiden. Daardoor kan je het eenvoudig opstellen en werkt het meteen.
  2. Mooie dispensers – design stukken: In de noemer, “het oog wilt ook wat” scoren wij bij Pure Fragrance als geen ander. Onze mooie dispensers zorgen er voor dat je ze in elke omgeving kan plaatsen.
  3. Bijvullen zonder zorgen: Je hoeft maar 1 keer te investeren in een dispenser aangezien je ze eenvoudig kan bijvullen. Zo bespaar je kosten en kan je blijven genieten.
  4. Onze dispensers werken zonder elektriciteit. Het verwarmen van oliën is immers zeer giftig. Met Pure Fragrance weet je dat je in een gezonde omgeving vertoefd.
  5. Dezelfde geurfrequentie – Geen ups en downs in geur verspreiding! Zoals de grafiek onderaan aantoont, zorgt Pure Fragrance voor een constante geur. Dit merk je meteen. Het zorgt er voor dat je geen “overdaad” hebt aan een plotse sterke geur, maar dezelfde ideale hoeveelheid blijft ervaren.5 redenen om pure fragrance te gebruiken

Klaar om te starten me geurmarketing of je eigen geurbeleving in je zaak?

Neem dan contact met ons op en Start je geurbeleving vandaag.